I’m dreaming of a white summer…

Bilde

Vi kan glede oss til mange sterke farger og en overflod av mønster, men heldigvis kommer det også en bølge av hvitt, nude og lyse pasteller. En annen ting som er et ‘must-have’ denne våren er skinn! Alt fra jakker og kjoler til bukser og skjørt.

Vi absolutt ELSKER disse skinnplaggene fra Hunkydory! Frynsene gjør opp for mangel av farger og mønster! Her kan du velge om du vil sprite det opp med sterke kontraster som sko, vesker eller annet tilbehør i knæsje farger, går for sort tilbehør for en tøffere variant, eller kjøre helt nøytralt med nude eller hvitt. Valget er ditt!

BildeBilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: