Black and Blue

Favorittjakken fra HUMANOID. Fluffy, varm og kul til alt! Nå er høsten her!

SOM vil har gledet oss til mørkere kvelder og kaldere luft! Denne fantasiskejakken fra Humanoid er varm, fluffy og kul til alt! Favorittskjørtet fra Humanoid er like fint til hverdag som til fest. Deilig topp i 100% silke med fine detaljer i ryggen fra Designers Remix, og Rattlesnake-beltet fra Cala&Jade som prikken over i-en. De kuleste bootsene er fra Royal Republiq. Klærne blir lagt ut i butikken i løpet av de nærmeste dagene.

byzoe_neomaniahumanoid_neomaniabyzoe_humanoidfluffydesignersremix_neomaniaroyalrepubliq_neomaniahumanoidcalajade_neomaniaremix_humanoid_neomaniaskirt_humanoidfashion_designers_remix_neomaniatop_zip_fashion

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: