Det perfekte høstantrekket

Helgen er her og det er bare å glede seg med så mange fine ting i butikken! Denne buksen fra Humanoid må være favorittbuksen vår akkurat nå. Komfortabel som en treningbukse, men men nok attitude til at du kan ta den med på byen 😉 Til rå støveletter fra Royal Republiq (i verdens kuleste farge), t-shirt fra By Zoe og jakken fra Humanoid, er ihvertfall Milla klar 🙂

Humanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomaniaHumanoid_byzoe_royalrepubliq_neomania

GOD HELG!

-Line

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: