Ivy’s boyfriend

Neomania-jentene elsker dette antrekket!

Den deilige ulljakken ‘Peicoat’ fra Designers Remix er tøff til alt. Vi liker den veldig godt til jeans, spesielt disse tøffe boyfriend jeansene fra Maison Scotch. Et av våre favorittskjerf fra Holzweiler akkurat nå er a silent moment. Motivet er helt nydelig- vi skal vise litt mer av det snart;).. ‘Badlands’ -luen fra FWSS i olive er nydelig, og vi digger solbrillene fra Quay Eyewear: ‘Ivy’– en av favorittene til Hollywood-stjernen Gwen Stefani. Vesken fra Cala&Jade er en trofast favoritt! neomanianeomanianeomanianeomanianeomanianeomania

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: