Regner det? Just go with the flow!

Just go with the flow

Nå er det høst! Pakk deg inn i deilige ‘flow coat’ fra Gestuz, Badlands lue fra FWSS, og skjerfet ‘nobody cares’ fra Holzweiler. Hanna har på seg deilige myke jeans fra Genetic Denim, og på føttene: årets beste gummistøvler i fra MooveCulture. De er fóret med 100% Australsk Merino lammeull, er laget i ekstra lett gummi og er selvfølgelig vanntette.

Fall is here! Keep warm in the lovely ‘flow coat’ from Gestuz, ‘Badlands’ from FWSS, and the ‘nobody cares’ scarf from Holzweiler. The soft jeans are from Genetic Denim, and the boots from MooveCulture are in light weight rubber, lined with 100% Australian Merino sheepskin and are of course waterproof.

gestuzgenetic denimfwssgestuzmoovbootsmoovboots

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: