Time to dress up!

Enkel kjole som kan brukes til det meste

Ikke dumt å begynne å tenke på hva man skal ha på seg på julebord og andre festiviteter:) Denne kjolen liker vi veldig godt! Den kan brukes til hverdag og til fest og er fra Rutzou. Dress den opp med en lite veske og rå sko, eller med en cardigan og høye støveletter for en litt mer hverdagslig stil. Den perfeke partyvesken (som også kan brukes til jeans og strikkegenser) er fra Hanneli/Cala&Jade. De tøffe solbrillene L.Y.D fra Quay Eyewear er prikken over i’en!cala jade_neomaniacala jade_neomaniacala jade_neomaniacala jade_neomaniacala jade_neomania

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: