Ikke gå glipp av høstens kuleste samarbeid!

Dette har vi gledet oss til lenge!! Fire av norges mest kjente bloggere; Maria Skappel, Celine (sjefsredaktør for Stylemag), Annabel (blogger og innkjøper) og Marianne Theodorsen (DJ/streetstyle fotograf) har designet hvert sitt skjerf for Holzweiler. Hver og en har fått full frihet, og har designet helt etter sitt eget hjerte. Her kan dere se de fantastiske skjerfene, og bilder av jentene. Hvilket er ditt favorittskjerf?

Som dere ser på bildene under, kan disse skjerfene brukes på mange ulike måter. De kommer i str 50×50 (neckscarf) og 100×100, begge i silke, og litt senere i sesongen kommer en levering på 150×150 i kashmir/silke. Disse er litt varmere, og jentene bruker dem ofte utenpå et neckscarf. 20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Gruppe_100%-3

Maria Skappel

Maria har laget et skjerf med tøffe kontraster og farger. Hun har selv tatt bilder av opprevet papir og overført det til print. Maria er glad i å blande det ‘stygge’ med det pene, og er veldig flink til å finne skjønnhet i noe man ved første øyekast ikke synes er så pent. Maria_skjerf-2Maria silkeMaria_skjerf-4Maria_skjerf-1

Celine Aagaard

Celine har laget et mer klassisk skjerf som består av enkle rammer i gull, sølv, sort og hvitt. Less is more.20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Celine_100%-7Celine silke20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Celine_100%-620130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Celine_100%-4

Annabel

Annabel sitt skjerf er inspirert av et bandana print hun fikk da hun var barn. Hun har blandet tre mønster i skjerfet sitt: ruter, leopard og bandana.20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Annabel_100%-9Annabel silke20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Annabel_100%-220130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Annabel_100%-1

Styledevil

Marianne Theodorsen sitt skjerf er i leopardprint, med tøffe rammer og herlige farger.20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Marianne_100%-10Marianne silke20130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Marianne_100%-420130922_HolzweilerBloggskjerfSS-shoot_Marianne_100%-5

Det blir rett og slett umulig å bare velge ett!

-Line

13 comments

 1. Karen

  Maria Skappel sitt designet skjerf likte jeg best. Jeg foretrekker farger utover høsten på tilbehør for å få litt glede i hverdagen.
  150×150 hadde vært fint for kalde høstdagen:)
  Klem

 2. Bente Moen

  Jeg likte best det flotte skjerfet til Maria Skappel.
  Var kjempe fint med utrolige nydelige farger. 150 * 150 hadde vært helt supert! 🙂

 3. Siri Nilsen

  Deltar her inne også 😉 Nå har jeg bladd opp å ned, opp å ned – så mange vakre skjerf. Paletten i Skappel skjerfet er bare skjønn, dus og rå – om jeg er heldig ønskes det i full størrelse i møte med høst og kaldere vinter dager 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: