TG it’s Friday!

Her er Hanna’s valg for helgen

Skinnjakke fra Gestuz; den minner litt om en college-jakke i fasongen, og skinnet er behandlet så det ser litt vintage-aktig ut. Veldig tøff både åpen og lukket! Toppen ‘Sinishirt’ fra Designers Remix er i 100% silke og er veldig fin i fasongen. Passer både til bukser og skjørt. ‘The cover up’ fra Holzweiler er et av høstens mest ‘knæsje’ skjerf. Veldig tøft print med bilde av Carla Bruni, halvveis dekket med grafitti. Partyskjørtet Opa locka fra Hunkydory er en sikker vinner, enten du skal på fest eller bare vil synes litt i mengden! Semsket skinn i verdens fineste rødfarge, og med herlige frynser. GOD HELG!Gestuz_acim_neomaniagestuz_neomaniagestuz_holzweiler_neomaniadesignersremix_neomaniaThe cover uphunkydory_neomaniaopa_loca_holzweiler– Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: