Less is more

Grått, sort, duse farger, skinn, silke, cashmere og ull.. Vi elsker enkle farger og gode kvaliteter. Her har Hanna på seg den fantastiske bikerjakken fra Hunkydory, herlig stretchy silketopp fra Rutzou, tøff clutch fra Ganni, de deilige teodosio buksene fra  by Malene Birger og det tøffe skjerfetLess is more’ fra Holzweiler.neomania_hunkydory neomania_hunkydory neomania_maisonscotch neomania_holzweiler neomania_rutzou neomania_malenebirger neomania_malenebirger neomania_hunkydory neomania_rutzou neomania neomania neomania

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: