All that glitters..

Alt som glitrer… får oss i festhumør!

Nå kan partysesongen bare starte! SÅ mange fine kjoler, topper, skjørt og bukser vi har i butikken nå; det er bare å fråtse! Hanna har plukket en tøff paljettkjole med god stretch og lav skjæring i ryggen fra Gestuz og superfin clutch i lakseskinn fra Cala & Jade. For å holde varmen har hun på seg deilig ullskjerf fra Designers Remix og den kule kåpen ‘Fae coat’ fra Gestuz.neomania_calajade neomania_calajade neomania_calajade neomania_gestuz neomania_gestuz neomania_gestuz neomania_designersremix neomania_gestuz neomania_gestuz neomania_designersremix neomania_designersremix neomania_designersremix

 

God helg!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: