We love the nightlife

Nå som julen nærmer seg, føler vi at nesten hver dag er en fest! Da gjelder det å finne nye kule sammensetninger av det vi måtte ha i skapet. Denne gangen valgte vi et skjørt som virkelig synes i mengden. Det er like fint med tykke strømper og en strikkegenser, så igjen; et perfekt plagg som tar deg fra jobb til julebord på 1-2-3.

Det kule skjørtet i skinnimitasjon er fra By Malene Birger. Vi har stylet det med statement øredobber ‘Alikas night life’ fra samme merke, en enkel singlet fra Gestuz og rå ankelstøveletter fra Ganni.by malene birger_neomanianeomania_gestuzneomania_gannineomania_malene birger

Ha en strålende uke!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: