A golden moment

Gulljakken fra by Malene Birger er bare helt fantastisk over den vakre kjolen fra Samsøe Samsøe. Dette antrekket er perfekt for nyttårsfesten synes vi, men begge deler kan brukes til så mangt. Jakken er like fin til sorte jeans eller skinnbukser som til skjørt eller enkle kjoler som her. Kjolen er enkel, men med et nydelig snitt som gjør den veldig spesiell. Skoene fra Michael Kors er ikke bare råsexy; de er også overraskende gode på foten! Den vakre cluthen fra Decadent er fin nok til å bruke til dette antrekket, men er like tøff med smale bukser og røffe boots.

micheal_kors_neomania malene_birger_neomania micheal_kors_neomania micheal_kors_neomania micheal_kors_neomania micheal_kors_neomania micheal_kors_neomania micheal_kors_neomania neomania_decadent micheal_kors_neomania micheal_kors_neomaniamicheal_kors_neomaniaIMG_4953 IMG_4952 michael_kors_neomania

Happy new year!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: