Hverdagsglam

Vi ønsker 2014 velkommen og gleder oss til en ny og spennende sesong!

Her har vi blandet noen nyheter med noe på salg. Den søte og feminine blusen fra Ganni passer perfekt med sesongens ‘must-have’plagg: shorts fra Designers Remix. Vesken fra Decadent har tøft anaconda-preg og er i perfekt størrelse for deg som vi ha med deg litt mer enn bare mobil og leppestift. Cardigan fra By Malene Birger med metallisk strikk og geniale sko fra Block. Disse ballerinaene kan brettes sammen og får plass i en liten clutch eller i lommen. Supert når du skal hjem fra fest og føttene har fått nok av skyhøye hæler 😉 perfect_neomania decadent_neomania decadent_neomania glam_neomania hverdagsglam_neomania block_ballerina_neomania designers_remix_neomania neomania_ganni ganni_neomania

Ha en super uke!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: