Hverdagsfin

Dette nydelige skjerfet er fra det eksklusive italienske merket Faliero Sarti. Jakken fra Gestuz er så rå; den har en utrolig kul ‘relaxed’ look, men har fine detaljer som gir den ‘edge’. Vi blir aldri lei striper og elsker toppen fra Hunkydory. De deilige skinnbuksene er fra samme merke, og de søte hånlagde ballerinaene er fra Bloch.

NB! Jakken og skinnbuksene er på salg, så her kan du gjøre et kupp! 🙂faliero sarti_neomania gestuz_neomania hunkydory_neomania bloch_neomania hunkydory_neomania gestuz_neomania neomania_gestuz neomania_hunkydory gestuz_hunkydory

Ha en super torsdag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: