Flame Red

Det deiligste med denne tiden er at det begynner å komme fargerike godbiter inn i butikken. Det begynner å lukte vår! Herlig rød bluse fra by Malene Birger med singlet i samme farge, kul oversized ytterjakke fra Samsøe Samsøe, med tøffe shorts fra samme merke. På toppen; solbriller fra kjendis-favoritten Quay Eyeware Australia, og på føttene: ny kul modell fra verdens beste skomerke ‘The last Conspiracy’. De er så behagelige at du vil ha problemer med å bruke andre sko 😉 Vi elsker å blande knæsje farger med sort eller grått.by malene birger_neomaniasamsøe samsøe_neomaniasamsøe samsøe_neomaniasamsøe samsøe_neomaniasamsøe samsøe_neomaniasamsøe samsøe_neomaniaby malene birger_neomaniasamsøe samsøe_neomaniathe last conspiracy_neomaniathe last conspiracy_neomaniaby malene birger_neomaniaby malene birger_neomania

Vi ønsker deg en fargerik uke!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: