All in the (re)mix

Vi er stor fan av Designers Remix! Denne jakken er en drøm med den fine mixen av stoff og farger, shortsen er i neopren-aktig stoff er supertøff med sorte strømper og støveletter, og ennå finere til bare ben:) Den deilige genseren er så delikat i fargen og passer til alt. De deilige ballerinaene fra Bloch er i mørk blått og sort semsket skinn og er veldig gode på foten.designers remix neomania designers remix neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania

GOD HELG!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: