Sunhine on a rainy day

Disse søte litt retro-aktige gummistøvlene fra MooveCulture veier nesten ingenting, er håndlagde og i super kvalitet. I tillegg er de nå på salg, så her kan du gjøre et skikkelig kupp! Den korte sommerkjolen fra Maison Scotch har knyting i livet og er like fin til sommerens flate sandaler eller joggesko. En deilig cardigan fra Samsøe Samsøe er perfekt til kjolen, og passer godt til å slenge over det meste nå som det begynner å bli litt mildere i været. 

IMG_5688 samsøesamsøe_neomania samsøesamsøe_neomania samsøesamsøe_neomania mooveculture_neomania maison scotch_neomania maison scotch_neomania maison scotch_neomania maison scotch_neomania maison scotch_neomania

 

Ha en deilig torsdag!

-Line

2 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: