Hello, dreamy outfit!

Verdens kuleste skinnjake: Leather jacket 8 fra BLK DNM. Den er helt rå! Passer supergodt til jeans og alt annet du måtte ønske å kle deg i, men spesielt tøff utenpå en feminin kjole som denne vakringen fra Designers Remix. Tøffe sko fra Michael Kors; disse er lånt fra Giotto på Sandvika Storsenter. Den knæsje vesken fra Cala&Jade og solbrillene fra Quay er prikken over i’en. Dette antrekket er en drøm!

Bonita har forresten på seg nydelig neckscarf fra Holzweiler;)

BLKDNM_neomania BLK DNM_neomania BLK DNM_neomania cala jade_neomania BLK DNM_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania BLK DNM_neomania holzweiler_neomania BLK DNM_neomania

 

God vårlig torsdag til deg!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: