Printed pants

På dager som i dag, er det godt å pakke seg litt inn. Denne jakken fra Designers Remix, er et perfekt alternativ til olajakken. Et av denne sesongens viktigste plagg er mønstrede bukser. De kommer i alle mulige farger og print, men det det de har til felles er at de er litt ‘pysjamas’-aktige i fasongen. Denne varianten er fra Maison Scotch og er en drøm å ha på! Maggie shirt fra Gestuz er minimalistisk og silkemyk og passer til alt, og det deilige skjerfet fra Holzweiler varmer litt ekstra. Favoritt-bootsene er selvfølgelig fra The Last Conspiracy.IMG_5740IMG_5748IMG_5755 IMG_5764 IMG_5750 IMG_5757 IMG_5759 IMG_5762

IMG_5765

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: