Architecture of tomorrow

Vårsolen varmer og det er endelig på tide med tynnere plagg. Denne fantastiske semskede skinnjakken er supermyk i kvaliteten og passer til alt fra kjoler til jeans. Jeansene er Jeans 8 fra BLK DNM. De er høye på livet og de mest ‘edgy’ av alle modellene deres. Silkeskjerfet fra samme designer med teksten: «Architecture Of Tomorrow» er laget i samarbeid med den norsk-fødte kunstneren Gardar Eide Einarsson er rocka og elegant. T-shirten med teksten: ‘be-you-tiful’ er fra Zoe Karssen og er en av mange kule print denne sesongen. Pumps fra Michael Kors og Solbriller fra Quay. Kos dere i solen!

gestuz_neomaniamichael kors_neomaniamichael kors_neomaniablkdnm_neomaniagestuz_neomaniagestuz_neomaniablkdnm_neomania zoe karssen_neomania blkdnm_neomania michael kors_neomania Zoe Karssen_neomania zoe karssen_neomania zoe karssen_neomania

 

God mandag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: