Pretty in pink- two ways

Solen tittet plutselig frem, og vi trengte en unnskyldning for å komme litt ut fra kontoret, så vi tenkte å vise dere favorittgenseren vår (denne uken ;)) stylet på to forskjellige måter. Herlig rosafarge, myk deilig bomull og den fine fasongen vi har sett fra Hunkydory tidligere i vinter. Først stylet vi den med kule rosa shorts fra Hunkydory, nydelig sommerskjerf fra Faliero Sarti (i nettbutikken snart), herlig t-shirt fra Zoe Karssen, sommersko fra Michael Kors og tøffe solbriller fra Quay..hunkydory_neomaniamichaelkors_neomaniahunkydory_neomaniahunkydory_neomaniahunkydory_neomaniazoe_karssen_neomania

…så byttet vi ut alt bortsett fra genseren, med denne søte sommerkjolen fra Designers Remix, herlige sandaler (som er supergode på) fra Michael Kors (kommer i butikken ila kort tid), og Nusch fra Cala & Jade i nude pink. Denne herligheten rommer en 13″ laptop og alt du ellers måtte ønske å ha med deg. Øredobbene fra by Malene Birger er helt fantastiske med turkise steiner og store ‘diamanter’. calajade_neomaniamichaelkors_neomaniamichaelkors_neomaniahunkydory_neomaniadesignersremix_neomaniadesignersremix_neomaniadesignersremix_neomania

 

Ha en strålende onsdag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: