Tikdress loves leather jacket 8

Vi elsker å blande feminint med røft, som her; en tøff statement-skinnjakke og en feminin kjole med rysjer. Den herlige sommerkjolen er fra Designers Remix; mønsteret og fargene er helt rå. Favorittjakken fra BLK DNM er nesten utsolgt, men vi får inn noen fler størrelser snart. Fin liten lommebok/clutch fra Michael Kors, solbriller fra Quay, og New Balance joggesko fra Giotto Sandvika Storsenter (vi kan sende hvis ønskelig). Antrekket kan fint brukes med sorte strømper og høye sko til leggene tåler dagens lys 😉 blk dnm_neomania blk dnm_neomania blk dnm_neomania blk dnm_neomania michael kors_neomania blk dnm_neomania michael kors_neomania designers remix_neomania IMG_6507 designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania

Ha en super uke!

-Line

2 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: