City sleek cool minimalist

Vi har lagt vår elsk på denne minimalistiske jakken fra det kule franske merket IRO! Den passer til alt, og er helt perfekt over vårens tøffeste cityshorts fra Designers Remix. Den fantastiske sorte t-shirten fra samme merke er i mykt preget skinn er et kunststykke i seg selv… Tøff veske med lang skulderstrop fra Decadent (stroppen kan du ta av og bruke vesken som en clutch) og superfine, og veldig komfortable sandaler fra Michael Kors.michael kors_neomania iro_neomania iro_neomania iro_neomania designers remix_neomania decadent_neomania designer remix_neomania designer remix_neomania designer remix_neomania designer remix_neomania designer remix_neomania

 

Ha en strålende onsdag!

-Line

2 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: