Friday, I’m in love!

Noen ganger, så sitter det bare! Som et skudd! Denne gangen er det flere ting.. ♡

Nyhetene fra FWSS gjør oss stumme av beundring.. Skinnjakken er en drøm; en helt fantastisk skinnkvalitet, og et snitt og detaljer som er heeelt perfekt. Tøff og biker-aktig nok til å tøffe opp det ‘søteste’ antrekk, men likevel nedtonet og enkelt nok til at du føler deg feminin og fresh når du styler den med sorte jeans og en enkel t-shirt og sneakers. Kjolen er også et kapittel for seg med romantiske detaljer, et helt fantastisk snitt, og den kan styles som her med høye hæler og skinnjakke, eller med sandaler eller sneakers og en enkel cardigan for en mer hverdagslig look. Den kommer også i sort. Den søte vesken er fra Decadent, og kan brukes som en cross-over veske, en skuldeveske, eller en clutch.

Skoene er en sneak-peek på et nytt merke vi får til høsten, og som vi gleder oss veldig til; Yvonne Koné. De er virkelig de fineste pumpsene vi noen gang har hatt, og vi er in looooove! Supersexy og utrolig gode på foten. Send en mail til shop@neomania.no hvis du ønsker å sette deg på venteliste:) fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania yvonne kone_neomania decadent_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania

 

GOD HELG!

-Line

4 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: