The dress-quest

Nå er det ikke lenge til 17. mai, og vi har begynt å lete etter den perfekte 17.mai-kjolen. Kan det være denne herligheten fra Ganni som stikker av med seieren i år? Med en statement-jakke som denne fra IRO til, blir antrekket veldig kult! Disse pumpsene fra Michale Kors er de perfekte 17-mai sko; de er supergode å gå i! Og så må du ikke glemme et par solbriller fra Quay; forhåpentligvis skal solen skinne:) HURRA!iro_neomania iro_neomania iro_neomania michaelkors_neomania iro_neomania iro_neomania iro_neomania ganni_neomania ganni_neomania ganni_neomania ganni_neomania ganni_neomania ganni_neomania IMG_7343

God helg!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: