The dress-Quest #2

Dette er en nydelig kjole for 17. mai, eller andre sommer-events. Kjolen er i herlig silke-stretch, og kan gjerne styles med et tynt belte som her. Den biker-inspirerte vårjakken fra Samsøe Samsøe er supertøff med detaljer i skinn og semsket skinn, og er like fin over en kjole som over smale bukser. Pumps fra Michael Kors.samsøe samsøe_neomaniasamsøe samsøe_neomaniasamsøe samsøe_neomaniasamsøe samsøe_neomaniamichael kors_neomania baum und pferdgarten_neomania IMG_7526baum und pferdgarten_neomania IMG_7524baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania

 

God mandag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: