The Dress-Quest #4

Dress FWSS, handbag Cala&Jade, jacket IRO, shades Quay

Dette er en superkul kjole som passer til de fleste anledninger. Den har enkle linjer og en kraftig kvalitet, og sitter som et skudd på alle som prøver den:) Vi styler kjolen med enkelt tilbehør som ikke konkurrerer om oppmerksomheten, men heller understreker en minimalistisk og edgy stil. Jakken fra IRO er helt fantastisk som en vårjakke, og er superfin til jeans eller dressbukser. Vesken er en herlig nyhet fra Cala&Jade, og finnes i flere fine farger. Solbriller fra Quay.iro_neomania iro_neomania iro_neomania cala&jade_neomania fwss_neomania cala&jade_neomania fwss_neomania fwss_neomania

God helg!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: