Scandinavian Design

Dress FWSS, bag Cala&Jade, shoes Yvonne Koné

Vi elsker norsk design, og det er så gøy når det er så bra som dette! Her er ennå en herlig kjole fra FWSS med søt fasong, ‘hullete’ stoff og med en nudefarget underkjole. Den nye fantastiske vesken er fra Cala&Jade, og den har blitt en skulder-favoritt allerede.

Skoene har vi vist før, og vi gleder oss vilt til å få dem i butikk til høsten. Danske Yvonne Koné gjør det så bra i utlandet, og vi har stor tro på at dere her i Norge også vil få øynene opp for den fantastiske kvaliteten og designet. IMG_7607 IMG_7608 cala jade_neomania FWSS_neomania FWSS_neomania FWSS_neomania FWSS_neomania cala jade_neomania FWSS_neomania cala jade_neomania yvonne kone_neomania

Ha en nydelig kveld!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: