byMAGMALOU

We ♥︎ byMAGMALOU

I går var vi på lansering av det nye kjolemerket byMagmalou. Eventet var i vakre Villa Eckbo med deilig fingerfood, bobler og herlige kjoler! Kolleksjonen er helt rå, og vi gleder oss til de kommer i butikk i neste uke. Kjolene kan styles opp og ned, og brukes til hverdags og fest. Mange fine damer viste kjolene i går, bla. Gitte Witt og Marianne Theodorsen aka. Styledevil, og vi fikk nyte livemusikk fra godeste Bertine Zetlitz og Linnea Dale. Oh, what a night! bymagmalou_neomania bymagmalou_neomaniabymagmalou_neomaniabymagmalou_neomania L1010656bertine zetliz_neomaniaL1010662 bymagmalou_neomaniaL1010664IMG_4157bymagmalou_neomaniabymagmalou_neomania bymagmalou_neomaniabymagmalou_neomania bymagmalou_neomania bymagmalou_neomania bymagmalou_neomaniaTusen takk for oss!

-Line

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: