We ♡ Yvonne Koné

Vi har skikkelig ‘girl crush’ på den flinke danske designeren Yvonne Koné!

Dere har sikkert lagt merke til at vi har brukt pumpsene hennes i mange blogginnlegg den siste tiden? Nå er det like før de kommer på lager:) I mellomtiden, kan vi friste med en av verdens kuleste veskekolleksjoner!

Den danske designeren bruker de mest fantastiske skinnkvaliteter og detaljer. Veskene er enkle, men med en rå edge og tøffe detaljer. Produktene blir produsert i italia og Spania og er av høy kvalitet. Det kjenner du når du har en av veskene eller skoene i hånden. Det myke men kraftige skinnet kjennes nesten som fløyel. Det er vanskelig slippe taket når du først har fått kloa i en av veskene!

Det er flere som har fått øynene opp for dette merket. Bloggerne og kjendiser har allerede forelsket seg (se bla. Maria Mena’s instagram), og Norske Costume skrev nylig en helsides feature om henne:

Yvonne Kone_neomania

Say HELLO to SHOPPING BAG‘. Denne bruker vi jentene på kontoret hver dag! Den har plass til en 15″ PC/MAC, og alt du måtte trenge på jobb. Er ellers den kuleste ‘shopping bag’ vi har sett på lenge! Har også en liten ekstra avtagbar lommebok med glidelås som er festet på innsiden med knapper.  IMG_8784IMG_8785IMG_8786IMG_8787IMG_8789

Dette er SQUARE BAG. Den er perfekt som en overnattings-bag, som håndbagasje på flyet, eller som en veldig eksklusiv treningsbag eller stellebag. Eller som en hverdagsveske for deg som liker å ha god plass.IMG_8795IMG_8799IMG_8800IMG_8801

En av tingene Yvonne Koné først ble kjent for, er Bum bags. Denne tøffe modellen heter SIMPLE BUM BAG. Dette er en god gammeldags rumpetaske, men skal for all del ikke festes rundt livet. Den skal slenges over skulderen, eller ‘cross over’ og er perfekt og veldig trendy når du skal ut på sykkeltur (veldig dansk, eller hva;)), en tur på byen, eller bare en kort spasertur. Den rommer det mest nødvendige, som lommebok, solbriller, nøkler og litt sminke. Denne varianten er i semsket skinn, og har en superkul glidelås med flerfarget glidelås (sølv, gull og rødt gull). VELDIG KUL! IMG_8748IMG_8747IMG_8746IMG_8745IMG_8744IMG_8741

Dette er en av signaturveskene til Yvonne Koné: BOX BAG. Den er enkel og veldig tøff, i mykt skinn og avtagbar stropp.IMG_8783IMG_8782IMG_8781IMG_8779

Her ser du BUM BAG i vasket lammeskinn. Den har to utvendige glidelåser, og er vel så kul som den andre, kanskje litt røffere og mer hverdagslig?IMG_8777IMG_8776IMG_8774

Her har dere MINI SATCHEL med tøffe metall studs. Den lukkes med en magnet-funksjon. Veldig kul når du vil være litt mer pyntet, men likevel tøff og urban.IMG_8772IMG_8771IMG_8770IMG_8769IMG_8767

Denne god-biten står på vår ønskeliste; BUCKET BAG. Skinnet er helt fantastisk, og fasongen er et ‘must-have’ denne sesongen. Mange av de store motehusene gjør varianter av bucket-bagen i år, men dette er virkelig en av de aller aller fineste!

IMG_8766IMG_8765IMG_8763IMG_8762IMG_8761

Denne lille skjønningen heter SOFT PURSE og er perfekt som en lommebok, eller en liten veske når du skal ut. Den har den samme fine glidelåsen som brukes på de semskede tingene i denne kolleksjonen.IMG_8759IMG_8758IMG_8756

Hvis du trenger litt større plass, er SOFT CLUTCH perfekt. Den er like kul til smokingkjole som til jeans. Et statement i seg selv! Bruk gjerne SOFT PURSE som en liten lommebok til denne.IMG_8754IMG_8753IMG_8752IMG_8751IMG_8750

Du finner mer utfyllende informasjon om veskene på www.neomania.noIMG_8743

Dette er en designer å følge med på!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: