STUNNING, IRO!

NEWS from IRO

Denne jakken er bare en DRØM! Den er ‘sharp’ og ‘fluffy’ på en gang, varm og myk, men tøff og stram i fasongen. Er superfin til jeans, et kort skjørt eller utenpå en kjole, og til en dressbukse, eller et knelangt skjørt. Bruk den nå som en høstjakke og når det blir kaldere, under en ullkåpe.

Det kule skjørtet har skinn foran og tykt jersey bak, noe som gjør den veldig behagelig å ha på, og den holder seg pen lenge. Vi digger den kule ‘splitten’ foran. T-shirten i 100% lin er gjengangeren ‘clay’, denne gangen i en veldig tøff gråfarge.  IRO_neomania IRO_neomania IRO_neomania IRO_neomania IRO_neomania IRO_neomania IRO_neomania IRO_neomaniaHappy Tuesday!

-Line

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: