Welcome fall!

Nå begynner det (endelig?) å bli litt kjøligere i luften, men heldigvis varmer solen masse fortsatt. Den lange fine høstsesongen er vår favorittersesong. Vi kan kle oss litt mer spennende, med plagg som varmer litt, men likevel kan vi vise litt hud og gå med åpne sko og uten strømper en god stund til.

Behovet for ytterplagg som ikke er for tykke og varme melder seg, og vi elsker denne kjempefine vatterte høstjakken fra Samsøe Samsøe. Den er perfekt som en ytterjakke, men er tynn og nett så den kan også brukes som en penjakke og under en kåpe. Jakken har strikk nederst på ryggpartiet så den får en kul avslappet fasong. Buksene fra FWSS er en av våre favoritter denne sesongen. Akkurat passe avslappet og kul med stikklommer og strikk i livet. Den sorte høyhalseren er et must, spesielt til sesongens kule skjørt! Pumpsene er selvfølgelig fra Yvonne Koné. samsøe_neomania samsøe_neomania samsøe_neomania samsøe_neomania fwss_neomania samsøe_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania

Let the fall begin! 😉

-Line

 

2 comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: