Ukens favoritter!

Ahhh, vi elsker dette antrekket; en sammensetning av alle våre favoritter! Kul rutete genser fra Designers Remix, superfint ullskjørt fra FWSS (finnes også i en lengre variant), skinnjakken leather jacket 8 fra BLK DNM (her får vi påfyll av flere størrelser snart. Sett deg evt på liste på shop@neomania.no så får du en mail når de kommer), den fineste basic t-shirten i lin fra FWSS, og de diggeste sneakersene i flettet skinn fra The Last Conspiracy. We ADORE! the last conspiracy_neomania blk dnm_neomania blk dnm_neomania blk dnm_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania designers remix_neomania flowers_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania

God mandag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: