Aint no Mountain

Vi synes det er så gøy med norsk design, og her har vi stylet Milla med mange digge plagg fra FWSS. Genseren i ull og cashmere er helt fantastisk, både i kvalitet og fasong, og vi vet den kommer til å bli en gjenganger blant Neomania-jentene ihvertfall! Det deilig skjerfet i 100% lammeull er også en favoritt og lengden er helt perfekt. Den fine luen er en ny variant fra FWSS i 100% cashmere med tøff ribbestrikk.

Det kule skinnskjørtet er favorittskjørtet fra Ganni, denne gangen i mørk blått! Vi synes det er så kult og forfriskende med denne fargen på skinnkjørt:) Sesongens kuleste sneakers i flettet skinn er fra The last Conspiracy.FWSS_Neomania FWSS_Neomania FWSS_Neomania Gannia_neomania the last conspiracy_neomania FWSS_NeomaniaIMG_9477IMG_9478FWSS_Neomania

 

God tirsdag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: