Voila! Silver!

Vi elsker dette antrekket! Den deilige kåpen fra Samsøe Samsøe er lett og fin som en høstkåpe, men er litt oversized og dermed har den masse plass til å ha tykke gensere under til vinteren. Skjørtet og toppen (også fra Samsøe Samsøe) er utrolig tøffe sammen, men like fine til andre ensfargede topper eller skjørt/bukser i f.eks mørk blått, hvitt, grått eller sort. Luen heter Badlands og er fra FWSS, og fargen en fresh ny farge i år. Sneakersene er en av favorittene våre fra The Last Conspiracy.

fwss_neomania fwss_neomania fwss_neomania the last conspiracy_neomania the last conspiracy_neomania the last conspiracy_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania the last conspiracy_neomania

 

GOD HELG!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: