Pinstripe Ecstacy

Vi blir glade av dette herlige lekne søndagsantrekket: ullkåpe fra Samsøe Samsøe, kult lammeullsskjerf fra FWSS, sneakers i flettet skinn fra The Last Conspiracy og skjørt og genser i en herlig silke- og bommulsblanding fra Baum und Pferdgarten. HAPPY WEEKEND!! fwss_neomania neomania_fwss neomania_fwss neomania_fwss IMG_9628 samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania

 

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: