Feels like the 60’s

Vi har gledet oss skikkelig til å bruke denne tøffe kjolen fra Nanushka! Den er er tekkelig og dekket oventil, noe som veier opp for at den er relativt kort. Den er superfin til sommerbrune bein, men vi gleder oss til å bruke den med mørkegrå eller sorte strømper til vinteren. De kule bootsene fra Gestuz er en av årets favoritter. De er supertøffe til både skjørt, kjole og jeans, og veldig gode å gå i. Den kule vesken er fra Cala&Jade, og de tøffe solbrillene fra FWSS. nanuschka_neomania cale&jade_neomania gestuz_neomania gestuz_neomania cale&jade_neomania gestuz_neomania fwss_neomania nanuschka_neomania nanuschka_neomania

 

Happy Tuesday!

Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: