Pretty in PINK!

Denne myke, freshe genseren fra Samsøe Samsøe er enkel og deilig, men den herlige fargen spriter opp ethvert antrekk. Ikke at dette antrekket egentlig trenger å sprites opp! Her er alle plaggene veldig sterke i seg selv. Skjørtet ‘Voir skirt‘ fra Samsøe Samsøe er i et tynt, veldig kult, ‘blankt’ stoff og har stikklommer. Ytterjakken fra FWSS (en av våre favorittjakker i høst) i en forlenget bomber-jacket fasong- veldig kul! Støvelettene fra Gestuz er i glatt og semsket skinn, har kilehæl, og er en favoritt hos mange kjendiser og bloggere denne sesongen. Den fine t-shirten i 100% lin (finnes også i hvit) og solbrillene er begge fra FWSS.  FWSS_neomania FWSS_neomania FWSS_neomania FWSS_neomania FWSS_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania gestuz_neomania samsøe samsøe_neomania samsøe samsøe_neomania gestuz_neomania FWSS_neomania samsøe samsøe_neomania FWSS_neomania

 

GOD HELG!

– Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: