Blue Monday

Vi synes denne dressen er så kul, og elsker det 3D-aktige mønsteret og de freshe fargene! Perfekt som et litt kulere jobbantrekk, og veldig tøft som et party-antrekk; enten som et sett, eller hver for seg til bukser, skjørt eller jeans/en enkel partytop og skinnjakke. Begonia jacket og Neka pants fra Baum und Pferdgarten er i stretchy materiale og sitter veldig pent. Vi har stylet settet med en enkel t-shirt i 100% lin fra FWSS.

GOD MANDAG!

baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania fwss_neomania fwss_neomania-Line

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: