Looking back, Fashion week in Milan

Innimellom innkjøp og møter under Milan Fashion Week, rakk vi jammen å ta noen outfit-bilder også gitt! Her var vi på vei til innkjøp og dere kan bare glede dere til SS15 fra Theory. Vi kjøpte også inn et nytt og spennende merke som vi gleeeder oss til å avsløre snart…!

Kul rutete genser fra Designers Remix, ‘hullete’ skinnkjørt fra Gestuz, pumps i sort skinn og clutch i semsket skinn (glidelåsen er superfin i hvitt-, gult- og rødt gull), begge fra Yvonne Koné, og solbriller fra FWSS.milan_neomania designers_remix_neomania designers_remix_neomania gestuz_neomania gestuz_neomania yvonne_kone_neomania yvonne_kone_neomania designers_remix_neomania

GOD MANDAG!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: