Camel coat and the LBD

Igjen er vi er helt forelsket i et antrekk! Digger denne litt oversizede camel-kåpen fra Designers Remix, den fantastiske ‘lille sorte’ fra Baum und Pferdgarten og de superkule støvelettene fra Michael Kors!

Kjolen er kort, men vi har også brukt den med sorte litt tykke strømper, og da blir det med ett ikke så dristig;) Støvelettene er akkurat som de skal være denne sesongen; over kneet og med en ‘chunky’ hæl. De er veldig behagelige på. Kåpen bruker vi hele tiden, over kjoler, shorts/skjørt, og til jeans. Elsker fargen, og kvaliteten er fantastisk. Ordentlig myk og god! Designersremix_neomania Designersremix_neomania Designersremix_neomania baum_und_pferdgarten_neomania baum_und_pferdgarten_neomania baum_und_pferdgarten_neomania baum_und_pferdgarten_neomania michael_kors_neomania michael_kors_neomania

 

God søndag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: