Total Eclipse

Nå som det begynner å bli høst i luften trenger vi jakker som ikke er for tykke, men som likevel varmer litt. Vi er så glad i denne fra Cathrine Hammel (kommer snart i butikk). Den er enkel og ren i snittet, og vi bruker den til alt.

Under jakken ser du en herlig kortermet ullgenser i en nydelig dus blåfarge, og et helt fantastisk A-line midi- skjørt med herlige detaljer, begge fra Baum und Pferdgarten. Fint til både sneakers, knehøye støveletter eller høye hæler. Det vakre skjørtet finnes også i en fantastisk pudderfarge.IMG_0526 IMG_0527 IMG_0532 IMG_0538 IMG_0542 IMG_0543 IMG_0545

GOD HELG!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: