Tom Wood in the house!

Herlig norsk design på sitt beste! Supertøffe smykker fra Tom Wood er endelig i hus! Og vi gleder oss enormt til den kule kleskolleksjonen kommer på nyåret- GLED DERE! Sølvringen er chunky og kul (blir lagt ut i butikken snart), og kjedet har tøft men feminint design.

Den fantastiske ulljakken er fra IRO. Den er utrolig kul på, med herlige detaljer og en tøff skrå glidelås. Buksen fra Nanushka er kul og relaxed, og vi liker den best rullet opp. Den perfekte basic t-shirten i lin er fra FWSS, og clutchen fra Yvonne Koné er bare helt rå i semsket skinn og med flerfarget glidelås.

yvonne kone_neomania iro_neomania iro_neomania yvonne kone_neomania iro_neomania yvonne kone_neomania iro_neomania yvonne kone_neomania yvonne kone_neomania yvonne kone_neomania yvonne kone_neomania tom wood_neomania tom wood_neomania tom wood_neomania

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: