Grey and yellow

Det er ingen tvil om at gult er den nye it-fargen for våren 2015, og vi begynner å se litt av den i motebildet allerede nå. Dette herlige skjørtet fra Baum und Pferdgarten er i en superfin varm gulfarge som passer veldig godt til grått. Genseren fra Arnie Says er perfekt til skjørtet; den er enkel og fin, og er myk og deilig i ull og baby-alpaca. Genseren inni heter Amber og finnes i lys grå, sort og off-white. Det er en superdeilig basic-topp i ull og viscose. Skjerfet fra FWSS er i myk deilig lammeull, og er perfekt i lengde og tykkelse. Finnes i flere farger og mønstre- en favoritt!baum und pferdgarten_neomania fwss_neomania fwss_neomania arnie says_neomania arnie says_neomania baum und pferdgarten_neomania arnie says_neomania baum und pferdgarten_neomania arnie says_neomaniaGOD SØNDAG!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: