Back in black

Sort er alltid en slager her hos oss:) Det som gjør et ‘all black outfit’ spennende, er når man blander forskjellige teksturer. Her har vi stylet et fantastisk skjørt og en superfin topp fra Theory med en supertøff clutch med frynser fra Cala&Jade og en tøff bikerinspirert skinnjakke fra Gestuz. Hvis dere tar en nærmere titt på toppen og skjørtet, ser dere hvor fin tekstur de begge har. Toppen er forøvrig helt rå til alle de fine culottene, lange buksene med vidde og de vide lange skjørtene vi kommer til å se mye av i vår.  gestuz_neomania gestuz_neomania gestuz_neomania theory_neomania theory_neomania theory_neomania cala jade_neomania cala jade_neomania cala jade_neomania

 

God torsdag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: