Spring is in the air!

Denne deilige bomullskjolen fra Arnie Says har fått lufte seg i det deilige vårværet i dag. Vi gleder oss til å bruke den til sandaler og solbrune legger, men inntil videre snuser vi inn lukten av sol med en strømpebukse og et deilig skjerf fra Holzweiler. De kule solbrillene med blått speilglass er ‘Hairway Havana’ fra FWSS og vesken er en helt ny levering av signaturvesken ‘Gumini’ fra det norske merket Cala&Jade.     arnie says_neomania arnie says_neomania arnie says_neomania arnie says_neomania holzweiler_neomania cale&jade_neomania holzweiler_neomania fwss_neomania holzweiler_neomania

Ha en strålende søndag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: