Get ready for red

Vi gleder oss til å fylle garderobeskapet med farger, og vi elsker at det kommer mye rødt denne sesongen! Dette skjørtet med stikklommer fra Gestuz har vi allerede sett på fine Marion Ravn (sjekk vår instagram;)). Her har vi stylet skjørtet med en fantastisk myk og deilig t-shirt fra Theory. Den er litt kort (men ikke ‘magetopp-kort’ ;)), og passer supert til alle de tøffe coulottene, buksene og skjørtene med høyt liv som kommer denne våren. Den herlige skinnjakken fra Gestuz er myk og behagelig på- og er nett og feminin til tross for biker-detaljene. Den fine vesken er Gumini fra Cala & Jade. Denne vesken er genial; du kan kneppe av reimene og bruke ‘innmaten’ som en clutch. Er du så heldig å ha to av denne vesken, kan du bytte ut innmaten og sette sammen din egen fargekombinasjon. IMG_1098 gestuz_theory_neomania gestuz_theory_neomania IMG_1108 theory_neomania theory_neomania

 

Ha en herlig tirsdag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: