Time for DENIM

Denne våren er det bare å finne frem alt du måtte ha av denimplagg. Alt med et hint av 70-tallet gjelder! Vi elsker dette kule skjørtet fra Mads Nørgaard; det fyller alle våre krav om ‘det perfektet denimskjørtet’! Her har vi stylet det med sesongens kuleste sneakers fra det Nederlandske sneakersmerket ETQ, en superdeilig kremfarget topp i lin og silke fra FWSS, den perfekte vårjakken fra IRO (her også i: kremfarget), og superfine solbriller fra FWSS. Under toppen kan du såvidt skimte den søte bh-toppen fra Designers Remix. Nå er det er bare å gå ut å nyte vårsolen:)iro_neomania iro_neomania iro_neomania mads nørgaard_neomania mads nørgaard_neomania mads nørgaard_neomania fwss_neomaniafwss_neomania etq_neomania

GOD TORSDAG!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: