Cool colors and culottes

Vi elsker denne looken! Verdens fineste skjerf i fantastiske farger og mønster fra Faliero Sarti, kule mørkeblå coulottes fra FWSS, deilig v-genser fra Arnie Says i en nydelig nude-farge, kilehælsandaler fra The Last Conspiracy og solbriller fra FWSS. Under genseren kan du såvidt se en søt liten b-h topp fra Designers Remix. Nyt våren da dere! 🙂 falierosarti_neomania falierosarti_neomania fwss_neomania arniesays_neomania fwss_neomania arniesays_neomania fwss_neomania arniesays_neomania arniesays_neomania   Ha en strålende torsdag! -Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: