Cool scandinavian simplicity

Det enkle er ofte det beste, men da er det ekstra viktig at plaggene har god kvalitet og fine snitt, som her. Ekstra gøy at alt (bortsett fra de deilige sandalene som er designet og produsert i Portugal), er skandinavisk design 🙂

Jakke og topp i samme deilige, litt tykke kvalitet fra Cathrine Hammel, superfin shorts fra Tom Wood, verdens kuleste veske fra Yvonne Koné, sandaler fra The Last Conspiracy, og solbriller fra FWSS.  tom wood_neomania tom wood_neomania the last conspiracy_neomania cathrine hammel_neomania tom wood_neomania yvonne kone_neomania cathrine hammel_neomania tom wood_neomania tom wood_neomania

 

Ha en deilig mandag:)

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: